28 de novembre 2007

Presentació del llibre "El jove Andreu Nin"


El proper divendres 30 de novembre, a les 8 del vespre a la Sala Polivalent del Portal del Pardo, es farà la presentació del llibre “El jove Andreu Nin. Textos periodístics”.

L’autor del llibre és Ernest Benito i el pròleg va ser realitzat, al 2001, per Víctor Alba. El llibre el publica l’editorial calafellenca Llibres de Matrícula.

A l’acte intervindran l’eurodiputat, Raimon Obiols, el Secretari General d’Economia i Finances, Martí Carnicer i, com és obvi, l’autor del llibre.

Des d’Alternativa Vendrellenca ens congratulem de l’existència d’aquest nou llibre sobre la figura del vendrellenc Andreu Nin ja que considerem que ha sigut un dels grans oblidats dels diferents governs municipals. Per això, independentment de les idees polítiques de cadascú, creiem que és important que entre tots i totes i des de tots els sectors i àmbits, s’impulsi la figura d’un dels més il·lustres vendrellencs.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

un comunista assassinat per comunistes... aixo ho diu tot sobre aquest personatge i les seves idees

Anònim ha dit...

en tot cas, un comunista assassinat per un estalinista i tota la maquinaria de la policia secreta...

quanta gent maten els capitalistes i les seves idees?? no és lloc per debatre aixó però un argument millor el debatria...

salut!
Jon