14 de maig 2007

Èxit en l'acte de presentació del nostre programa


Il·lusió. Aquesta és la paraula que resumeix l’acte de presentació del nostre programa que vam realitzar el passat divendres 11 de maig. Gairebé un centenar de persones omplien de gom a gom la Sala d’actes de l’Hotel d’Entitats.

En l’acte van participar la Neus Codina i en Rubén Suan, les persones que ocupen el segon i primer lloc respectivament de la nostra candidatura. Primerament en Rubén Suan va donar la benvinguda a les persones que van assistir a l’acte, per passar a explicar les nostres propostes en l’àmbit de l’urbanisme i habitatge. Tot seguit la Neus Codina va explicar els nostres plantejaments en el sector de la cultura i així, entre tots dos, van explicar els punts més importants del nostre programa.

Després es va presentar el nostre cartell electoral per les properes eleccions municipals:


La fotografia es va decidir fer a la Torre del Botafoc per dos raons principals. La primera perquè és un punt històric de la nostra vila i, la segona, perquè pensem que és un espai que simbolitza molt bé el que està passant al nostre poble: un zona verda on d’aquí uns anys només veurem cases i blocs de pisos.

També vam decidir que havia de sortir una foto de grup ja que considerem que el més important és l’equip i no creiem en aquesta mena de líders messiànics que a vegades semblen els caps de llista de la resta de candidatures.

En quant a l’eslògan ens vam decidir pel VOTA’T perquè creiem que deixa ben clar què volem ser. Considerem que som els únics que realment ens preocuparem per solucionar els problemes dels vendrellencs i vendrellenques i per tant, creiem que votar Alternativa Vendrellenca és votar-se a un mateix.

Per acabar, podeu descarregar l'arxiu power point del nostre programa des del següent link:

http://s4.quicksharing.com/v/1614999/Programa2007.pps.html



2 comentaris:

Anònim ha dit...

En cas de treure representació política quins pactes farieu? En cas de que la Plataforma per Catalunya estigui dins l'equip del govern què fareu?

Rubén Suan ha dit...

Bones!

Abans de res, donar-te les gràcies per deixar el teu comentari.

Començaré responent la segona pregunta ja que és la de resposta més fàcil. Mai formarem part d'un equip de govern del que també participi Plataforma per Catalunya. Aquest partit utilitza un tema que preocupa als ciutadans i ciutadanes (la immigració) per fer demagògia, provocar por i així guanyar vots. Un exemple d'això és un dels cartells que van fer servir a les darreres municipals i en el que es podia veure una noia amb una burka. Subliminalment aquell cartell deia "si no ens voteu d'aquí uns anys totes les dones del poble aniran així". Realment per la vila es poden veure algunes dones àrabs amb la cara tapada però són un 5% de la població àrab total. Mentir per guanyar vots és la forma més bruta de fer política i amb aquesta mena de partits no pactarem mai.

I ara anem cap a la primera pregunta. Una de les raons per les que hem decidit presentar-nos és perquè volem canviar la forma de fer política. Considerem que avui dia els polítics de la nostra vila donen prioritat als seus interessos personals i de partit que als dels vendrellencs i vendrellenques. Com partim des d'aquest punt de vista veiem difícil el fet d'entrar a formar part de cap pacte de govern mentre els partis polítics no canviïn d'actitud, és a dir, mentre no comencin a pensar exclusivament en els vendrellencs i vendrellenques.

Si estem a l'oposició no farem una oposició destructiva com fan molts dels partits. La nostra postura serà la de donar suport a aquelles propostes que considerem que són bones pel municipi (vinguin del partit que vinguin) i votar en contra del les que considerem que no beneficiïn a la gent del poble. A més a més, si aconseguim ser decisius a l'Ajuntament, això faria qua els altres partits polítics haguessin de consensuar i dialogar molt més les seves propostes i creiem que això seria positiu.

Si t'ha quedat algún dubte, o t'han sorgit d'altres, no dubtis en tornar a preguntar.

Moltes gràcies!

Rubén Suan