30 de maig 2007

La veritable cara de la PxC




Fa uns anys en periodista (ens sembla recordar que era de Canal 9) es va fer passar per membre de l’extrema dreta espanyola i es va reunir amb Josep Anglada, fundador i president de la PxC. El periodista va anar a la reunió amb una càmera oculta i va aconseguir gravar la veritable cara i la veritable ideologia que s’amaga darrera d’aquest partit feixista.

En aquest vídeo penjat al Youtube podreu veure un tros d’un documental que va fer TV3 sobre l’Anglada on apareix una part d’aquesta càmera oculta. Sincerament, creiem que és molt important que el veieu i que en feu la màxima difusió per tal que tothom sàpiga qui és aquesta gentussa que han aconseguit enganyar a 2.000 persones i aconseguir 4 regidors al nostre Ajuntament. No us deixeu enganyar, la PxC és un partit de l’extrema dreta espanyola i desprès de veure el vídeo no us en quedarà cap dubte.

També us puc anunciar que des d’Alternativa Vendrellenca ja ens estem movent i s’estan organitzant reunions entre tots els partits d’esquerres per tal de fer mobilitzacions conjuntes i així aconseguir moure el màxim de gent. En quant estiguin plantejades les accions concretes us informarem.

Per si teniu algun problema també podeu veure el vídeo mitjançant el següent link:

http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA


7 comentaris:

Anònim ha dit...

enveja!! aixo es el que teniu!!

per molt que intenteu desprestigiar el partit no aconseguireu fer-los fora de l'ajuntament i vosaltres hi continuareu FORA!!

Anònim ha dit...

no feu cas dels cretins! ara a difondre la autèntica cara del feixisme.

Anònim ha dit...

Mireu aquesta web, la 3era notícia podem veure un Anglada i un Armengol, parlant molt amigablament amb el Sr. Roberto d`España 2000.

http://www.esp2000.org/relaciones2.htm

Uneix-te a l'alternativa! ha dit...

Estic totalment d'acord amb el que comenta el segon anònim i ara toca difondre l'autèntica cara de la PxC. Al 2003, quan l'Armengol va treure el primer regidor, vam realizar alguns actes de protesta i molta gent deia que això només servia per donar-lis publicitat. La major part de la gent ens aconsellava que el millor era la indiferència però desprès de veure els resultats queda clar que això no serveix. S'ha de fer una oposició frontal i constant. Crec que, pacíficament, hem d'aconseguir que tothom sàpiga qui són i fer-lis veure que som molts més els que no els volem.

Moltes gràcies al tercer anònim pel link. Per qui no ho sàpiga España 2000 és un partit d'extrema dreta que durant la darrera legislatura es va reunir al Vendrell amb la gent de la PxC. Perquè ningú tingui dubtes de qui són els d'España 2000 només heu d'entrar al link. Mireu com, entre d'altres, tenen el suport de Falange Vasca o Fuerza Nueva....

Rubén Suan

Anònim ha dit...

Hay que respetar lo que dice el pueblo, y el pueblo ha dicho que quiere 4 concejales de PxC en El Vendrell (guste o no) y tambien ha dicho que no quiere ninguno de Alternativa Vendrellenca, asi que ahora os estais 4 años mordiendo el polvo porque no vais a conseguir echarlos fuera del ayuntamiento (solo faltaria).

Claro, como no estais de acuerdo con su ideologia politica, tienen que estar fuera, para qué? para que entreis vosotros? eso no es lo que ha dicho el pueblo... Un poco de respeto por favor, señores, respeto y sensatez.

Anònim ha dit...

al ultim anonim..et contestaré amb català perque m'expresso millor, espero que m'entenguis.

Si no tagrada el partit no et passegis per la pagina ni deixis comentaris, i la meva opinió es que per ser el primer any que ALVEN es presenta quasi guanyen representació en el govern, i aixó, molts partits no ho han aconseguit el primer any, i que cada cop mes es fan sentir.

Anims per el ALVEN! no us desanimeu

Anònim ha dit...

PXC=HITLER

enmascarar-se?
matar a tots els moros?