22 de maig 2008

Sol·licitud de retirada de tres plafons publicitaris


Ahir dia 21 de maig vam entrar a l’Ajuntament del Vendrell una sol·licitud que feia referència a tres plafons publicitaris de grans dimensions que estan instal·lats en un solar de l’avinguda del Camp d’Esports, cantonada amb el carrer Magnòlies.

Partint de l’article 22, punt 2, apartat a) de l’Ordenança Municipal sobre les Activitats Publicitàries que diu: “En qualsevol cas no s’autoritzarà...la col·locació o instal·lació de qualsevol suport publicitari que per la seva forma, color, dibuix, o inscripcions...impedeixi la visibilitat o produeixi enlluernament als conductors dels vehicles i als vianants o en els llocs on pugui perjudicar o comprometre el trànsit rodat o la seguretat dels vianants”, des d’Alternativa Vendrellenca que els plafons perjudiquen el trànsit rodat. Arribem a aquesta conclusió perquè, tant per les seves grans dimensions com per la seva proximitat al carrer, fa que els plafons puguin distreure l’atenció dels conductors o conductores.

Si a més a més tenim en compte que es troben en plena zona escolar i que, per tant, ens trobem en un lloc on podem passar molts nens i nens, aquesta possible distracció per part dels conductors o conductores podria tenir conclusions tràgiques.

Creiem que aquests plafons són del tot innecessaris i per altra banda, també són del tot antiestètics. Des d’Alternativa Vendrellenca no volem que el nostre municipi es comenci a semblar a una petita Barcelona, amb cartells publicitaris de grans dimensions per tots els costats.

Hem preguntat a l’Ajuntament del Vendrell si existeix expedient tramitat per la sol·licitud de col·locació d’aquests plafons. En el cas de que aquest expedient existeixi i anteriorment s’hagi donat el permís per la seva col·locació, des d’Alternativa Vendrellenca demanem que aquests permís sigui revocat per les raons abans esmentades, i es passi a la seva retirada. Com és obvi, en el cas que no existís expedient demanem la seva retirada immediata i la sanció corresponent.

4 comentaris:

JG ha dit...

Ei vendrellencs!
Només dir-vos que endavant amb la feina que féu de control al govern del Vendrell, i dient la vostra.
Us escric per si voleu entrar a la Penedesfera (penedesfera.cat), que és la Comunitat de blocaires del Penedès, en què des d'allà podreu tenir més ressò i contactes, fent xarxa amb d'altres moviments i persones a internet.
Per donar-se d'alta heu de clicar aquí:
http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pGBmW2fjia6ovIGdegIL8Zw

Uneix-te a l'alternativa! ha dit...

Bones!

Josep, moltes gràcies per la informació, ara ja ens hem donat d'alta a la Penedesfera.

Gràcies per passar-te pel nostre bloc!

ALTERNATIVA VENDRELLENCA

JG ha dit...

Bones!
Aniré seguint quan pugui la vostra feina a l'Ajuntament. Crec que és molt positiu que la gent jove participem en política, i per això crec que és molt important que tingueu aquest partit alternatiu per poder dir la vostra i com a mínim crear opinió a la vostra vila, sobretot perquè teniu molt per criticar i per aportar.
Salut!

Anònim ha dit...

Ja, verjetno zato je