19 de març 2008

Vorera trencada


Ahir dia 18 de març de 2008 vam entrar una sol·licitud a l’Ajuntament del Vendrell demanant que s’arregli un tros de vorera que es troba al carrer Avinguda del Tancat de la Plana, a l’alçada del número 71-79 escala A.

Parlant amb alguns comerciants i veïns de la zona es van comentar que fa mesos i mesos que aquest tram està en mal estat i que havien sol·licitat al nostre consistori que hi fiqués solució sense que s’hagi fet res de res. A més a més aquest tram de l’avinguda Tancat de la Plana és un dels més concorreguts degut a que hi ha alguns del comerços amb més número d’usuaris i per tant, no dóna molt bona imatge del nostre Ajuntament que després de tant de temps no s’hagi pogut arreglar un simple tros de vorera.

Volem aprofitar aquestes breus línies per recordar que Alternativa Vendrellenca vol ser un partit al servei dels vendrellencs i vendrellenques i per tant, no dubteu en fer-nos arribar les vostres peticions, queixes i suggeriments. Per nosaltres la política no s’acaba en els gran titulars ni ens els plens del Consistori, creiem que tots els problemes de la gent, per molt petits que puguin semblar, són importants.