31 de març 2008

Valoració del Ple de l'Ajuntament del Vendrell del 13/03/2008



El dijous 13 de febrer de 2008 es va celebrar la darrera sessió plenària de l’Ajuntament del Vendrell. La veritat és que va ser un Ple sense gaire història on un cop més es va poder veure la complicitat existent entre CiU i PxC i, a un PSC que es mou sense cap tipus de rumb. Creiem que les eleccions municipal de maig de 2007 van deixar un missatge clar de la ciutadania cap a la classe política tradicional i és que ja està farta d’aquesta forma de fer política tan allunyada de la realitat de la gent. Considerem que el 50% d’abstenció i que un partit xenòfob i demagògic com PxC aconseguissin tants vots ho demostra encara que, sembla que els partits de sempre no ho han entès i continuen com sempre, només preocupant-se dels seus interessos. Dit això hi ha un parell de punts del darrer Ple que volem comentar:

- L’aprovació de la imposició de contribucions especials per l’execució de les obres compreses al projecte d’obres de la carretera de Sant Salvador. Els veïns i veïnes de la zona hauran de fer front a un 10% del cost total de l’obra, que ascendeix a uns 94.000 €. Tal com ja vam anunciar durant la campanya electoral i portem al nostre programa, des d’Alternativa Vendrellenca estem totalment en contra de la imposició de contribucions especials. Creiem que és l’Ajuntament del Vendrell qui, amb una correcta gestió dels pressupostos, ha de fer front al cost de l’obra.


- Com a tots els Plens, també va haver-hi lloc per una nova proposta demagògica del senyor August Armengol, en aquest cas en referència a l’erradicació top manta. Diem que és una proposta del tot demagògica perquè el senyor Armengol sap molt bé que amb els mitjans municipals és totalment impossible acabar amb el top manta i que és difícil fer més del que es fa en aquest sentit. A més a més, en contra del que va dir ell, no creiem que la caiguda de les vendes en establiments de música o pel·lícules estigui relacionada amb aquest fenomen. Avui dia existeixen programes de descàrregues per internet com Emule, Lphant, Ares, etcètera que, no ens enganyem, fem servir una gran majoria de la gent. I que no siguin hipòcrites els regidors de PxC perquè inclòs els seus fills i filles fan servir aquest tipus de programes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Uneix-te a l'alternativa! ha dit...

Comentari esborrat perquè era spam publicitari.

ALTERNATIVA VENDRELLENCA

Anònim ha dit...

http://www.pxcelvendrell.com/exit_de_loperacio_top-manta_de_setmana_santa.html