08 de juny 2007

Unitat contra la PxC

Alfredo Valdivieso (EUiA) i Rubén Suan (ALVEN) en un moment de la roda de premsa

Des d’ICV-EUiA i Alternativa Vendrellenca vam convocar, el passat dimarts 5 de juny, una roda de premsa per parlar d’un tema que ens preocupa a nosaltres i a la majoria dels vendrellencs i vendrellenques. Aquest no és altre que el gran augment de vots que va aconseguir la PxC a les darreres municipals i el fet que, amb quatre regidors, s’hagi convertit en la tercera força política de la vila.

Que quedi clar que acceptem els resultats ja que els quatre regidors van ser escollits democràticament però entenem que dels 2000 votants molts no sabien quina és la veritable Plataforma per Catalunya, és a dir, l’extrema dreta.

Considerem que part dels seus vots han sigut un vot de càstig als partits majoritaris, que porten vuits lluitant els uns contra els altres en lloc de solucionant els problemes reals de la gent. Aquesta despreocupació ha provocat un elevat descontent entre la població que es visualitza en gairebé un 50% d’abstenció i ha permès un terreny idoni perquè el senyor Armengol pugui vendre la seva demagògia.

És per això que vam decidir fer aquesta roda de premsa conjunta perquè creiem que, ara més que mai, és necessària la unitat dels partits d’esquerres per plantar cara a l’extrema dreta que s’amaga sota PxC. En aquest sentit també hem tingut contactes amb la gent d’altres partits, i estem convençuts que en els propers dies també s’afegiran a aquest front comú. Creiem que és el moment de deixar de banda les diferències polítiques entre els diversos partits i pensar únicament en el nostre municipi.

A més a més, si fa quatre anys es deia que la millor arma contra aquesta gent era la indiferència i que al mobilitzar-nos només els hi donàvem publicitat, creiem que el fet de que hagin passat d’un a quatre regidors demostra que la indiferència no serveix per res. Pensem que és necessària fer un confrontació d’idees i fer veure a la gent quina és la veritable PxC, per això treballarem per rebatre aquestes idees amb arguments i propostes.

Des d’aquí demanem a tots els partits que han obtingut representació a l’Ajuntament, que aïllin a la PxC i que no permetin que tinguin cap tipus de poder decisiu. Entre tots i totes no hem de permetre que estiguin al govern i podem assegurar que també vigilarem que no hi hagin “pactes subterranis”. També demanem al senyor Benet Jané que digui clarament i públicament que no pactarà amb la PxC i des d’aquí l’avisem que, en cas que decideixi pactar amb ells, organitzarem mobilitzacions de protesta durant tota la legislatura.

També volem aprofitar aquest acte per convocar públicament a una concentració de rebuig cap a la PxC pel proper dissabte 16 de juny. Aquesta concentració es realitzarà a la plaça Vella, aprofitant que es realitza el ple de constitució del consistori, i serà un acte de dol. Serà un acte de dol perquè creiem que és el sentiment majoritari que hi ha ara mateix entre els ciutadans i ciutadanes del nostre poble. Per això fem una crida a partits, sindicats, entitats de la vila i als vendrellencs i vendrellenques en general, a que es el proper dia 16 es mobilitzin i vinguin vestits de negre a la concentració. Creiem que és important deixar de banda les diferències ideològiques i demostrar a tothom que el Vendrell, majoritàriament, no vol les idees discriminatòries i xenòfobes de la PxC.

Aprofitem per informar que el proper dimarts 12 de juny, a les 20 h, es farà una reunió al Centre cívic l’Estació del Vendrell, per tal que tothom que estigui interessat en participar i organitzar les properes mobilitzacions pugui dir la seva.

Així doncs us animem a mobilitzar-vos i a que el proper 16 de juny vingueu a les 12.15 h (s’ha d’acabar de confirmar l’hora exacta) i vestits de negre per demostrar el vostre rebuig a la PxC.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

CiU + PxC = El Vendrell
i no hi ha res més a dir

Anònim ha dit...

Anem de mal en pitjor,El Benet farà tot el possible per fer un govern de unitat en el qual estarà PxC,i l'any que ve el Rajoy serà president del govern,així va tot i així està la societat.

Anònim ha dit...

ya podeis mostrar todo el "rebuig" que querais que PxC seguirá en el ayuntamiento con 4 concejales durante los siguientes cuatro años y vosotros estareis FUERA!!!

Anònim ha dit...

CiU + PxC = El Vendrell

Anònim ha dit...

CiU + PxC = El Vendrell
ALVEN = fuera del ayuntamiento (jejeje)

Anònim ha dit...

CiU + PxC = El Vendrell

Uneix-te a l'alternativa! ha dit...

Bon dia

En aquest bloc es permet la publicació de missatges anònims ja que creiem que això facilita la participació de la gent. A més a més no fem com en altres blocs, on les opinions han de passar per una supervisió abans de ser publicats, sinó que permetem que els usuaris publiquin els seus comentaris lliurement.

Dit això només avisar a l’últim anònim, que ha deixat els últims quatre missatges, que no permetrem que de forma reiterada es dediqui a publicar missatges amb el mateix contingut. Aquesta forma d’actuar no aporta res al debat i satura el bloc així que a partir d’ara eliminarem els missatges segons aquest criteri.

En quant al primer anònim, que pel contingut del missatge suposem que és el mateix que els últims, dir-li que respectem la seva opinió però que, com la majoria del municipi, no la compartim. Per nosaltres qualsevol govern on entri la PxC és el pitjor que li pot passar al municipi. En quant al fet que nosaltres estarem quatre anys fora del municipi perquè no hem obtingut representació, et puc assegurar que no ens crea cap mena de trauma. La política no s’acaba a la Sala de plens i pots estar segur que, tot i que no estem a l’Ajuntarem, estarem ben presents a la vida política del poble.

Al ciutadà del Vendrell agrair-li la seva participació al nostre bloc. Des del nostre punt de vista considerem que aquest govern “unitari”, amb la participació dels 21 regidors/es, és totalment absurd. Des de molts sectors s’està demanant un govern d’unitat format per CiU i PSC i alguns també demanen la participació d’ERC. Aquest govern d’unitat es demana per evitar la participació de la PxC al govern municipal així que una proposta de govern que inclogui aquest partit, per molt unitari que sigui, considerem que és una proposta totalment absurda. Sembla ser, però, que aquesta proposta no es podrà dur a terme perquè tant el PSC com ERC ja han anunciat que no pactaran mai amb PxC. Així doncs, continuem esperant que el Benet anunciiï públicament que no pactarà amb PxC.

Rubén Suan
ALTERNATIVA VENDRELLENCA

Anònim ha dit...

Quin seria el vostre equip de govern per a vosaltres durant aquesta legislatura?

Gràcies.

Uneix-te a l'alternativa! ha dit...

Bona tarda

Nosaltres creiem que, davant la situació actual, la sortida més decent pel mostre poble és un pacte entre CiU i el PSC. Entenem també que l'alcalde hauria de ser pel Benet ja que encapçala la candidatura més votada. Igualment aquest pacte requereix una gran dosis de sentit comú dels dos partits i que realment pactin amb voluntat de governar. Si formen un equip de govern i s'han de passar la legislatura com gat i gos, doncs malament rai.

Rubén Suan
ALTERNATIVA VENDRELLENCA

EUiA El Vendrell ha dit...

Ladran, luego cabalgamos !!!!!

Salut!

Anònim ha dit...

Després de 4 anys nefasts, vols que Benet pacti amb la vergonya del PSC? L'Arribas i l´estafador inhabilitat per 6 anys Pascual. Anem home.

Ahh y PXC no es de ultradereta. Pot ser que el seu President fa molts anys , sí que fos, pero te puc garantir que hara no.

August

Uneix-te a l'alternativa! ha dit...

El president de PxC i el pertit, són de'extrema dreta, no juegueu a enganyar a la gent.

En el vídeo amb càmera oculta que van realitzar la gent de Canal 9 queda ben clar que el senyor Anglada encara "porta al cor" les idees franquistes. Això no hi diem nosaltres, ho siu l'Anglada al vídeo.

http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA

Si després de veure això continues pensant això ja és cosa teva. Diuen que no hi ha persona més cega que la que no vol veure...

Anònim ha dit...

El Sr. Anglada pot dir missa. No per ser el president té la veritat absoluta. Ni de bon tros.

Nosaltres no enganyem a ningú.

I no per això ens has de titllar de ultraderetans. No m'assec de la utradereta, ni rasista ni xenòfob. En el programa parlem d'inseguretat i d'immigrants il·legals.

Has d'entendre que a la gent el que vol és que se solucionin els problemes del poble i punt.

D'altra banda també et diré, que el que vau fer l'altre dia 16, utilitçant una sra. que no és d'aquí, per a ferir sensibilitats, és propi de partits com el teu, i sobretot de l'inútil del Valdivieso, que menut soci t'has buscat. Un incompetent, mentider i poc fiable. Vagi representant ha trobat ICV. Així està el partit, per posar això.

Anònim ha dit...

Quina gràcia l´últim comentari firmat per l´august de que el sr. anglada no té la veritat absoluta en PXC, però bé que en unes de les fotografies de campanya que he vist de l'armengol sortia donant-se la mà amb l'anglada. Ah! l'única arreplegada que vaig veure el dissabte 16 i que realment era de fora era aquella senyora que anava amb un cartell donant la benvinguda a PXC i no el centenar de persones que hi havien a la plaça. Fora la xenofòfia i la demagògia barata i visca la diversitat de les cultures.

Anònim ha dit...

Ningú té la raó en la seva totalitat. No siguis feixista. Tu li pots devatir una idea o una manera de pensar al que sigui.

No penso opinar més de la moguda del dia 16, doncs ja està tot dit.

Ara toca treballar, i demostrar que des del Ajuntament es poden arreglar moltes coses, que per desgràcia es van deixar perdre.

Aquesta serà la forma d'assegurar-nos el vot del demá.

Vosaltres a seguir preparant manifestacions.

Podeu preparar una cada mes, d'aquesta forma ens doneu una publicitat, que no us imagineu, lo car que va.

Anònim ha dit...

La major publicitat ús la fareu vosaltres mateixos, quan els vendrellencs vegin els 4 incompetents que hi hauran als plens de l'Ajuntament els pròxims 4 anys...

A banda d'això s'ha de fer tot el que calgui per tal de que el poble s'adoni del tipus de gent que sóu. I si s'ha de fer una manifestació cada mes, tindreu una manifestació cada mes, no ho dubteu!

El Vendrell resisteix!!!
Salut i Alternativa

Anònim ha dit...

És curiós que parles amb els de CIU, i s'arriba a mantenir una conversa més o menys amistosa i de bon rotllo. Amb el PP també. Fins a amb PSC mantinc converses....sembla increïble. Arribo a la parella de moda. ICV i ALVEN, que són el mateix partit no? I resulta impossible raonar.....pataletas.
És una llàstima que la nostra presència en aquests 4 anys no serà del tot decisiva.

El Vendrell va parlar el dia 27/5 i en les pròximes prepareu cotxe fúnebre, perquè serà històric. Recorda bé el que et dic.

En canvi tu seguiràs sense poder entrar, igual que el tonto Valdivieso si no ho han substituït.

Anònim ha dit...

ICV i ALVEN no són el mateix partit com tu et penses, sinò s'haguèssin presentat junts, i potser haguèssim tingut representació. Simplement ara tenen una inquietud (com molts altres vendrellencs), que sembla que la resta de partits no tenen (per això deu ser que pots mantenir una conversa amb ells), o simplement tenen por de fer-la pública, ja sigui per a o per b.

Pel que fa a les properes eleccions queda molt de temps, i no em posaré a discutir en si en treureu 11 o si no en treureu cap. Crec que és una cosa de nens. Però et torno a repetir que es farà el possible perquè no augmenteu els resultats.

Salut i resistència!!!

Qui riu últim, riu millor...(i a mi les teves gracietes em fan pena).

Anònim ha dit...

Tens raó no ha tingut gràcia, perdona.



Una salutació

Uneix-te a l'alternativa! ha dit...

Bona tarda

Primerament, senyor August, com ja he comentat anteriorment en aquest bloc no permetré els insults. Paraules com “tonto” o “inútil” sobren, pot defensar les mateixes idees però sense faltar el respecte a ningú. Suposo que deu ser el senyor August Armengol (no ho podem saber 100% segurs ja que no ha deixat el seu cognom) i, sí és així, crec que una persona que diu que algun dia vol ser alcalde hauria de donar exemple i demostrar una mica més d’educació. La propera vegada li esborraré el comentari.

També volia comentar les declaracions que el senyor Armengol va realitzar el dia de la concentració. El senyor Armengol deia que erem “quatre arreplegats” i que “estan tristos pels seus pobres resultats electorals ja que no han aconseguit entrar ni a l’Ajuntament”. Crec que aquestes declaracions van ser fruit de la ràbia que li va provocar que hi hagués una concentració en contra de les idees del seu partit però va demostrar molt poca educació i respecte cap a les persones que van votar Alternativa Vendrellenca. A les darreres eleccions municipals ALVEN va aconseguir 327 vots (un 2,58% del total). Doncs bé, si segons ell això vol dir que som quatre arreplegats m’agradaria que saber que pensa dels següents resultats de PxC a la província de Tarragona:

- Albinyana. PxC va aconseguir 10 vots (0,7 %)

- Bellvei. PxC va aconseguir 15 vots (1,51 %)

- Calafell. PxC va aconseguir 84 vots (1,02 %)

- Santa Oliva. PxC va aconseguir 61 vots (4,29 %)

- Valls. PxC va aconseguir 142 vots (1,4 %)

- Amposta. PxC va aconseguir 205 vots (2,22 %)

- Falset. PxC va aconseguir 21 vots (1,35 %)

És a dir, al Vendrell és l’únic municipi de tota la província de Tarragona on PxC ha aconseguit representació. Vosté, com a vicepresident de PxC també pensa que en aquests municipis, on excepte a Santa Oliva han aconseguit un percentatge de vots més baix que els nostres, vostès són uns arreplegats? Les dades són prou clares així que com a mínim hauria de demanar disculpes pel seu comentari.

Puc assegurar que des d’Alternativa Vendrellenca no li donarem treva política. Explicarem al seus votants les incoherències del seu programa i els hi explicarem com, moltes de les coses que va prometre no es podem complir. També explicarem quina és la veritable cara de la PxC, un partit que defensa idees racistes i xenòfobes. Pel que sabem ja hi ha gent del seu partit que ha vist quina és la seva veritable cara, com és el cas de la senyora Remdios Rodríguez, número 6 de la seva candidatura que va escriure una carta als diaris on vostè no quedava gaire bé. I si ens hem de manifestar...ens manifestarem.

Per acabar només remarcar una altra incoherència seva. Vostè diu que no som res, que no tenim cap tipus d’importància, però si això és veritat, perquè es passa el dia connectat al nostre bloc i deixant comentaris? Si som tan poca cosa no ens hauria de donar tanta importància, no?

Atentament,

Rubén Suan
ALTERNATIVA VENDRELLENCA

Anònim ha dit...

jo no s�c L�Armengol s�c altre August.

En primer lloc et dir� que ja he demanat disculpes. Si no t'has assabentat les reitero.

En segon lloc dir que els resultats en la prov�ncia de Tarragona s�n inamovibles i hem d'acceptar el que democr�ticament el poble ha votat. Encara que veient el que feu vosaltres donen idees de fer est�pides manifestacions, per no ser dem�crates com presumiu.

Els vostres resultats en aquestes poblacions �s del 0 % .

Referent a la sra Remedios n� 6 de la llista, comentar-te que ha sofert un problema de salut greu, i tot aix� ha derivat que ha fet algunes coses incoherents. Si cont�nues per aquesta linea, t'est�s equivocant, doncs voldr�s treure petroli d'una dona malalta.

http://www.elmundo.es/elmundo/2007/06/21/espana/1182400395.html

Aqu� us deixo el temor i els 2253 votants tenen les seves raons per a votar-nos .


Una abra�ada

Anònim ha dit...

Cap manifestació és estúpida. I menys una que reuneix un centenar de vendrellencs i vendrellenques.
I no "quatre arreplegats", com tu vas dir als mitjans de comunicació, comentari que trobo del tot despreciable i fastigós. Cada cop que obriu la boca la gent es va donant conta del tipus de personatges que sóu.

I els "quatre arreplegats" ús faran la vida impossible. Ho podeu tenir present.

Per cert, estalvia't les abraçades.

Anònim ha dit...

Hola a todos.

En primer lugar presentarme me llamo Juan y pertenezco a PxC.
He estado leyendo los comentarios del blog, y he quedado bastante sorprendido, por las formas de encajar unos resultados, que ha día de hoy son inapelables.
El día de investidura de Benet Jané. ofrecisteis vuestro lado más antidemocrático. No aceptis lo que el pueblo ha votado. Dudais de su voto, osea de su capacidad. Creo que os lo teneis que hacer mirar, pues es muy grave lo que opinais del votante de PxC.
Otra cuestión es que está haciendo PxC, que tendrían que hacer otros?
Si lees la prensa, te darás cuenta, que los problemas que está sufriendo El Vendrell, casi siempre acompañan una denuncia o un comunicado de prensa de August Armengol. Nos estamos preocupando de la gente y de su bienestar. Pero los que estais cegados con el youtube o panfletos como el Foc de la Vila y demás, no veis más allá de vuestra nariz.
Por último deciros que de verdad y os lo digo con total sinceridad, haced todas las manifestaciones que querais, o actos de rechazo hacia PxC, porque repito nos da igual. Y que conste que no es menospreciaros, pero es que NOS DA IGUAL.

Un saludo


Juan