20 de juny 2007

SÍ a la convivència i la diversitat; NO a la xenofòbia


Casi 200 persones ens vam concentrar dissabte passat sota el lema “El Vendrell per la convivència” i això fa que estem molt satisfets per l’èxit de la mobilització ja que es va demostrar que majoritàriament la gent del Vendrell vol un poble on imperi la convivència i la diversitat i on no volem les idees xenòfobes de la PxC.

Malgrat que el senyor Armengol es va passejar, abans d’entrar a l’Ajuntament, per davant dels concentrats amb un caràcter provocador, la gent va mantenir un escrupulós silenci. També s’ha de comentar que el senyor Armengol, dies abans de la concentració, va intentar que la concentració no es pogués dur a terme. Ho va fer presentant un recurs davant la Junta Electoral de Zona on la PxC deia que era una manifestació de “grups anarquistes i d’extrema esquerra” que pretenien impedir que els quatre regidors de PxC poguessin prendre possessió dels seus càrrecs de regidor. Un cop més el senyor Armengol va mentir per aconseguir el seu objectiu (evitar la concentració) però aquest cop no se l’ha cregut ningú i la Junta Electoral va desestimar el recurs.

L’objectiu pròxim és el d’aconseguir formar una plataforma cívica, on hi hagin les entitats, col·lectius, organitzacions, sindicats, partits i persones a títol individual, per tal de fer polítiques per afavorir la integració dels nouvinguts. En aquest sentit d’aquí un o dos mesos es farà una reunió, a la qual ja està confirmada l’assistència la gent de SOS Racisme, on es començarà a treballar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=908R8svm4ic&mode=related&search=

molt entenedor