10 d’octubre 2007

El senyor Ricard Jovani, regidor del PP al Vendrell



Fa uns dies, a l’escrit que vam penjar el 20 de setembre de 2007, denunciàvem que no ens hauríem d’oblidar del senyor Ricard Jovani, regidor del PP, ja que aquest s’havia sumat als discursos demagògics relacionats amb la immigració. Això ja va quedar del tot clar quan al darrer ple el senyor Jovani va declarar que estava d’acord amb el senyor August Armengol (regidor del partit d’extrema dreta PxC) però que no compartia les formes. Perquè us podeu començar a fer una idea de com és aquest personatge us deixem un vídeo penjat al YouTube on el senyor Jovani és el presentador d’un vídeo del PP de Badalona on es vol donar entendre que la immigració és igual a delinqüència. No dubteu en deixar la vostra opinió!

3 comentaris:

Botika ha dit...

Al Vendrell n´hi ha molta merda q cal eskombrar i , q no s ´equivoquin , q la porqueria social no són els/les nostres companys/es obrers immigrants ,sinó els fills de puta dels feixistes q viuen a la nostra vila!!!
MORT AL FEIXISME I AL NAZISME!!
RESISTÈNCIA ANTIFEIXISTA!
ACCIÓ ANARQUISTA!!

Anònim ha dit...

Però no us doneu conta k aixo es u k pasa realment a Badalona Vendrell i molts municipis.. El poble diu això si tan treballadors fosin no hu dirien..... Només cal k us pàsejeu x Vendrell x veure morus sense fotre res i lajuntamen paganli un mun d css k aixo si k fot ravia.... I km n tenen res millor k fer au a tirar els trastus a nenes d 13 14 15 16 17 anys...etc Perfavor.... ja em podeu dir racista xk tink clar k n u sok..Xo nateja si k kal....

Anònim ha dit...

em sembla molt fort k la gent parli d netejar la vila i les ciutas d'immigrants...els immigrants no son brosa, son persones i tenen el mateix dret d'estar aki com kualsevol.
Es cert k hi ha casos d paius k tiren els trastus, ho se perfectament pk jo ho he patit xD
Pero d la mateixa manera se k nomes es un petit per cent d la societat immigrant k fa aixo...els altres contribueixen moltisim a incrementar l'economia de la nostra terra.