29 d’agost 2007

Tornem a la feina


Després d’uns merescuts dies de vacances la gent d’Alternativa Vendrellenca hem tornat a la feina. Durant aquests temps, encara que hem estat en silenci, hem escoltat i observat amb atenció tot el que ha passat a la nostra vila.

Sincerament, considerem un error la decisió de CiU de governar en minoria ja que, per moltes ganes que s’hi fiquin, és impossible que una persona porti quatre o cinc regidories i que aquestes funcionin de forma òptima. Però bé, el govern és aquest i ja no s’hi pot fer res.

El que sí que farem nosaltres, tal i com vam dir durant la nostra campanya electoral, és fer una oposició constructiva. Normalment els partits que estan a l’oposició es dediquen a criticar totes les mesures dels partits del govern i els del govern a criticar les propostes de l’oposició. Nosaltres no farem això, nosaltres pensarem en el poble i no en partit. Quan hi hagi una proposta, vingui del partit que vingui, l’estudiarem i si creiem que és bona pel municipi li donarem suport, per contra, si creiem que no és bona ens posicionarem en contra.

Dit això creiem que ja és hora que s’acabi la demagògia que estan fent servir molts del partits de l’Ajuntament. La gent del PSC sembla que hagi perdut els papers i que encara no hagi assumit que ha perdut el govern. Totalment ridícul que ara diguin que formen un govern alternatiu i es dediquin a fer-se una foto tots junts pel diari. Aquesta és l’oposició responsable que van prometre després de les eleccions? Crec que no han après la lliçó de les darreres eleccions municipals, la gent està cansada d’aquestes pantomimes i el que vol és que els partits polítics es preocupin dels problemes reals de la gent. També ens ha semblat molt demagògica la postura dels “socialistes” amb el tema de l’acomiadament de l’antiga directora de la televisió local. Com poden dir que l’han fet fora perquè ho va demanar el senyor Armengol? La senyora Carreras era una persona que feia servir la televisió local com si fos la televisió del seu partit, és a dir, com si fos la televisió del PSC, i fins i tot es dedicava a censurar els continguts que estiguessin relacionats amb la resta de partits. Des d’Alternativa Vendrellenca aplaudim la decisió de CiU de substituir la senyora Carreras i donar un vot de confiança al Pep Vinyas. Només li volem demanar que s’esforci perquè d’una vegada per totes Televisió El Vendrell estigui al servei del municipi i no del partit de torn. Volem reiterar que, ara més que mai, és important una oposició constructiva per part de tothom.

Per acabar dir que tenim un programa electoral i, encara que no estem a l’Ajuntament, lluitarem perquè les nostres propostes surtin endavant.