08 de setembre 2007

Reunió CiU - PxC


Quan es va constatar la intenció de CiU de governar en minoria a molts ens va preocupar la possibilitat de que existissin pactes subterranis entre el govern i el partit xenèfob Plataforma per Catalunya. Des de molts sectors de CiU al Vendrell, normalment els més joves, sempre han negat aquesta possibilitat, però el més difícil era creure que els “elefants” del partit, aquells que volen el poder per sobre de tot, pensessin de la mateixa manera.

Us fem arribar aquest escrit per denunciar una situació que per nosaltres és molt greu, i és que, el passat dimarts 28 d’agost van ser vistos al conegut Restaurant Xaloquell de Sant Salvador, com representants de CiU i PxC del Vendrell dinaven junts. Aquesta informació ens l’ha va fer arribar gent de la nostra confiança que en aquells moments també estaven dinant al mateix establiment. Per part de CiU estaven presents els senyors Jaume Domingo i Pere Martí i per part de PxC, Augusto Armengol, Teresa Montserrat, Juan Carrasco i Juan Parera. En aquest dinar hi havia una setena persona de la qual no sabem la identitat.

I davant d’això què es pot dir? Primer que, o bé la gent jove de CiU mentia quan assegurava que no donarien corda als xenèfobs o bé, que hi ha una part de CiU que desconeix aquests contactes amb PxC. Ens agradaria saber que pensen d’això aquest sector més jove de CiU, ja que coneixent a molts d’ells i elles, ens sorprendria que hi estiguessin d’acord.

Creiem que els senyors Jaume Domingo i Pere Martí, o en defecte, el senyor Benet Jané, han d’explicar a tothom de què es va parlar en aquesta reunió amb el partit d’extrema dreta PxC. De pas volem saber qui va pagar aquest dinar, el va pagar cadascú de la seva butxaca o, com passa normalment, l’hem pagat els vendrellencs i vendrellenques amb els nostres impostos?

Per la nostra banda dir que, en cas que no es donin unes explicacions convincents o, en el cas que no tinguem la seguretat que aquestes reunions no es repetiran, avisem al govern que a partir d’ara, no només ens mobilitzarem contra els xenòfobs de PxC sinó també contra CiU, ja que tan dolent es defensar públicament unes idees racistes com fa l’Augusto Armengol, com pactar amb ells. Nosaltres sempre hem defensat una oposició constructiva però que ningú de CiU pensi que això vol dir carta blanca i que ess puguin prendre el pèl
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per si no ho heu vist, jo des de la botiga on treballo no tinc més remei que veureu al bareto de la plaça de l'Ajuntament avui per exemple la Terresa mercader s'ha passat més de dues hores parlant amb l'August Armengol. Després l'hinojo ha anat a dinar amb el Joan Parera, l'avi de PxC.
Nois aquí hi ha gat amagat. Ara ja sé perquè serveix l'Hinojo, per fer la feina bruta de CiU, és a dir fer els pactes encoberts amb PxC, així el nostre gran pare crabasser: el Benet, no s'embruta les mans i per l'únic que serviran els plens aquests quatre anys es per omplir de merda les esquerres. Paciència. No crec que CiU volguem un destí tant ruí ni miserable, la nostra vil.la es tot una altra cosa, oi?

Candela ha dit...

Hem sembla que hem de començar a lluitarpels drets dels ciutadans de la vil.la. El pacte és clar oi? El fil conductor del pacte també. L'Eladi al Ple ja ho va apuntar: res és tant clar com sembla. Potser que movilitzem una mica més la població i el funcionariat de l'Ajuntament i sapiguem que està passant de debó! Com pot ser que a Vic no deixin entrar els plataformos per xenofovs i a casa nostra puguin i haguin de fomrar part d'una comissió per la immigració. Que puta l'Hinojo que ha convertit la Mesa de la integració en una comissió informativa en la que necessàriament hi han d'anar tots els regidors... Qui de dins la casa ens ajudarà a deixar a l'Hinojo en calces i així poder actuar a les forces d'esquerra i progressistes?

Anònim ha dit...

la setena persona era el Valdivieso de ICV.

Més atenció

Botika ha dit...

Jo crec que tendriem que omplir de merda el ajuntament , doncs allà és trobà tota la merda!Faran pactes tots entre tots, perquè els partits(de dreta kom de eskerra) volen el poder i la pasta del poble humil i pobre. Pactaran x poder fer feliços als burgesos de la nostra vil·la i així fer-se ells més rics.Ni PXC , NI CIU NI PSOE NI VERDS NI TRAÏDORS I CHUPASANGS! El poble s´ha de defensar kontra el nazisme i feixisme ell solet sense esperar res dels falsants politiks!